Nu är semestern över för denna gången, vi är tillbaka i Göteborg och försöker hitta vardags rytmen igen. Det är förvånansvärt lätt att komma in i rutinerna igen, fast saknaden av livet på landet är stor. Troligen kommer jag få möjlighet att tillbringa första veckan av september i Arkösund och det ser jag fram emot.
 
Men innan dess måste mycket praktiskt i vardagen lösas. Vi har fått ett kraftigt stenskott i framrutan , som nu är en 4 dm. lång spricka. Sedan har vi fått en parkeringsskada då någon backat in i vår bil, så ett verkstadsbesök är bokat. På fredag får vi leverans av två fåtöljer som varit hos tapetsören, det ska bli kul att få hem dessa igen. Men nu blir det trångt eftersom vi har tre soffor i vardagsrummet. För att lösa detta så kommer vi annonsera ut våra gamla soffor på Blocket. Det är två trevliga soffor som man sitter bra i, men som behöver nytt tyg.
 
 
 Denna vecka är det Kulturkalas i Göteborg, många trevliga uppträdanden och aktiviteter på stan. Vi ska nog försöka hinna med ett besök någon kväll. På fredag ska vi på AW med Birgittas syster och sambo, vi har inte bestämt vart vi ska gå än men jag hoppas vi hamnar inne i centrum. Annars så har Fiskhuset Svanen äntligen smygöppnat sin restaurangpråm "Feskar Brittas Kro". Den är inte helt färdig än men uteserveringen har öppnat och det ser trevligt ut. Fiskhuset Svanen är en fiskaffär som ligger vid en av pirerna i Eriksberg och dom har nu under ca 18 månader byggt och inrett en pråm där det ska bli matservering. Pråmen ligger i anslutning till fiskförsäljningen och kommer säkert bli mycket populär.
 
Detta är ett foto som jag tog under byggtiden.
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej